På vei til Finland

I skrivende stund befinner vi oss på cruiselineren Silja Symphony, et sted midt i mellom Stockholm og Helsinki. Vi er på vei for å besøke Johan sin farmor i Finland et par dager. Finland er siste post på programmet før vi kjører opp til Luleå igjen. Luleå blir dermed både start- og stoppested for vår treårige tur rundt jorden (som vi riktignok setter punktum for med bil, ikke med båt).

Vi har hatt litt problemer med bildene på denne i det siste, særlig fotografiene fra fjellturen i Sveits, hvor noen av bildene ikke kan vises i større format. Akkurat nå lar det seg heller ikke gjøre å laste opp bildene fra Belgia, jeg mistenker at det har med internettoppkoblingen her på båten å gjøre. Vi skal rette opp alt det der så snart vi kan.

Johan har lenge jobbet med en infoside om våre kostnader på langtur. Da vi planla vår egen seilas lette vi etter noe lignende på andre seileres nettsider, men vi fant ingen som summerte opp hele sin langseiling i tall, så Johan bestemte seg for å lage en egen oppsummering. Alle tall og sifre gjelder naturligvis bare for vår del, ettersom utgifter og budsjett varierer fra båt til båt.  Vi håper likevel at siden kan være interessant lesning i allmenhet, og kanskje nyttig for langturinteresserte. Den heter Kostnader og finnes i hovedmenyen under headeren, eller her.

One Response to På vei til Finland

  1. Mor på Akset sier:

    Heia.
    Gratulerer så mye med dagen,Inga. Håper du har ei fin feiring i Finland.Det skal bli godt å treffes igjen om ikke så lenge.Ha en fin sisteetappe til Luleå.

    Stor bursdagsklem fra Hitra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: