Farvel til Adriatica

Etter tre dager med pakking, rydding, fiksing og vasking gjensto bare å dekke Adriatica med presenning, gi’a et klapp på skroget (vi er ikke så innmari seremonielle, vi), og hoppe i bilen. Sistnevnte var for øvrig så fullstappet at vi omtrent måtte skru oss inn, men der det er hjerterom, der er det stjerterom, og hengeren bak tok heldigvis størsteparten av lasset.

Fire timer senere var vi fremme hos Lukas og Nathalie utenfor Graz i Østerrike, og det begynte så smått å demre for oss at vårt lille seilerprosjekt var over. De neste par dagene gikk med til å pakke om alle tingene våre, og deretter pakke dem om enda en gang, helt til vi endte opp med åtte-ti esker som skulle sendes til Sverige. Innholdet i disse åtte-ti eskene var alt som overlevde våre tre knallharde runder med nådeløs utsortering, et nødvendig onde men også en lettelse -utrolig hvor mye dritt som samler seg opp når man er ute og seiler!

Vi fikk noen fine dager hos Lukas og Nathalie, og det klaffet dessuten sånn at da vi fant tiden inne for å treffe Johans foreldre i Sveits så skulle våre venner samme vei, så vi fikk skyss.  Og nå er vår hjemveis-road trip virkelig i gang!

Lukas og Nora på Adriatica i Trieste.

Lukas og Nora på Adriatica i Trieste.

Johan holder hodet kaldt.

Johan holder hodet kaldt.

m_P7060093m_P7060099

Båtløft!

Båtløft!

m_P7060110m_P7060112

Det skal nevnes at vi hadde henger i tillegg.

Det skal nevnes at vi hadde henger i tillegg.

Kjøpe pent innpakket båt, noen?

Kjøpe pent innpakket båt, noen?

Vi er fortsatt hos Johans tante Stina og hennes mann Michel i Lausanne, og i morgen setter vi seil… unnskyld, kjører vi til Belgia for å treffe småsøsknene Salmgren. Vi er visst fortsatt nomader og oppholder oss sjelden lenge på samme sted. Ihvertfall til vi kommer til Trondheim.

Tekst og bilder fra Sveits kommer snart!

Hørs’a.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: